Apoteket flytter til Superbrugsen i Karise

Mads Middelboe og Michael Bjerre Hansen glæder sig til at ?flytte sammen?
Mads Middelboe og Michael Bjerre Hansen glæder sig til at ?flytte sammen?

Mandag den 3. september flytter Karise Apotek til Brugsen. Apoteket lejer det butikslokale der er til venstre for indgangen.

Apoteker Mads Middelboe fortæller at lokalet er 85 kvadratmeter stort. Det er lidt mindre end de lokaler der nu huser apoteket, men det kan indrettes bedre end de nuværende lokaler, ligesom man vil dele personalerum med Superbrugsen.

Mads Middelboe driver også apoteket i Store Heddinge. Det har han gjort siden 2006. I 2010 overtog han apoteket i Karise, og flyttede til de nuværende lokaler to år senere.

Karise Apotek har også haft et veterinær-apotek. Det blev flyttet til Store Heddinge i marts måned i år, så selve apoteket i Karise – nu i Superbrugsen – vil blive betjent af to medarbejdere, men skal måske udvides til tre, fortæller Mads Middelboe.

Både Mads Middelboe og uddeler Michael Bjerre Hansen, fortæller at man ,,går sammen" for at styrke Karise by. Og det at samle flere ting under ét tag, er med til at styrke byen.

Det er det man kalder synergieffekten – altså at samvirket mellem to kræfter, giver et højere resultat end to.

– Konkurrencen er hård. Gør vi ikke noget ekstraordinært, så vil de mindre byer tabe kampen, men her i Karise har vi ikke tænkt os at tabe. Vi vil fortsat have gode indkøbsmuligheder for byens borgere. Derfor går vi sammen, siger uddeler Michael Bjerre Hansen.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft