Anja-spillere: Vi er ikke psykiske vrag

Foto: Keld Navntoft, Arne Jacobsen
Kamilla Kristensen, Slagelse i aktion i Champions League-kampen mod ungarske Dunaferr lørdag d. 14 januar 2006 i Antvorskovhallen i Slagelse. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2006)
Kamilla Kristensen, Slagelse i aktion i Champions League-kampen mod ungarske Dunaferr lørdag d. 14 januar 2006 i Antvorskovhallen i Slagelse. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2006)

Håndbold: – Vi ønsker ikke i medierne at blive fremstillet som psykiske vrag. Vi ønsker ikke at blive fremstillet som undertrykte og terroriserede kvinder. Det er vi absolut ikke, ligesom vi ikke er og aldrig har været bange for Anja Andersen.

Det fastslår 11 tidligere Slagelse Dream-Team-spillere i Sjællandske tirsdag, hvor de reagerer mod den negative presseomtale, som den tidligere Slagelse-træner Anja Andersen er blevet udsat for efter den nye bog "En dronning kommer til byen"

– Vi har respekt for Anja som menneske, og vi har respekt for Anja som træner. Tiden i Slagelse vil altid stå som noget helt enestående i vores tilværelse. Vi valgte selv Slagelse, fordi vi ønskede at prøve os selv af i et elitemiljø, fastslår spillerne.

Underskriverne af henvendelsen er Andjela Rajovic, Anne Loft, Carina Friis, Helle Svensson, Kamilla Kristensen, Line Hovgaard-Hansen, Louise Pedersen, Sandra Folden, Sine Lehmann Christiansen, Stinne Bossen og Tatiana Bennedsen

– Der var ingen spillere, der ikke vidste, at Anja og Slagelse ønskede at skabe verdens bedste hold. Det var netop baggrunden for, at vi sagde ja til at spille i Slagelse, og at vi på den måde valgte at have Anja som træner.

Selvfølgelig har hver enkelt spiller, som det formentlig er tilfældet i enhver anden klub, fået såvel positive som negative oplevelser under deres ansættelse i klubben – men de positive er langt i overtal. Tiden med Anja i Slagelse har frem for alt givet os nogle oplevelser, vi ikke ville være foruden, ligesom tiden med Anja i Slagelse har udviklet os både som mennesker og som håndboldspillere, skriver 11 spillere til Sjællandske.