Andreas Sørensen stopper i FCR

Andreas Sørensen (forrest i blåt) i en af sine få FCR-optrædender.
Andreas Sørensen (forrest i blåt) i en af sine få FCR-optrædender.

Det skulle have været så godt, men blev det aldrig rigtigt. 14 måneder uden bold blev for meget for selv Andreas Sørensen, som er blevet enige med FC Roskilde om at stoppe samarbejdet med omgående virkning.

En skade, efter bare to måneder af kontraktperioden med FC Roskilde, har betydet, at Andreas Sørensen aldrig rigtig fik lejlighed til at vise, hvad han kan med en bold på banen sammen med de øvrige "lyseblå" drenge. »Frem og tilbage hos næsten alle former for behandlere har ikke skabt den fornødne smertefrihed«, siger 30 årige Andreas Sørensen i en pressemeddelelse. Og fortsætter:

»Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke har været i stand til at levere den indsats med bolden, som både klubben og jeg selv havde forventninger om, da jeg kom til Roskilde. Men sådan skulle det altså ikke være og jeg kan kun se tilbage på et ophold, som trods skaderne ikke har været helt spildt. Klubben har gjort, hvad de kunne, for at jeg kunne blive klar igen.«, siger Andreas Sørensen.

Også FC Roskildes direktør Bo Tue Knudsen er ked af denne udgang på kontraktforholdet.

»Andreas er en kanonfyr, der trods sin skade har været med til at skabe den gode stemning på holdet, som jeg fornemmer, der er. Andreas har uden at kny opfyldt sin kontrakt til fulde, siger FC Roskilde-direktøren.