Ancelotti nedtoner omfanget af Benzemas skade

Karim Benzema måtte udgå med en lårskade mod Valencia torsdag, men han er snart klar igen, siger træneren.

Karim Benzema nåede at lægge op til begge Real Madrids mål i sejren over Valencia, inden han måtte udgå med en skade.

Karim Benzema nåede at lægge op til begge Real Madrids mål i sejren over Valencia, inden han måtte udgå med en skade.

Om fem dage tager Real Madrid hul på VM for klubhold, og om mindre end tre uger skal det spanske mesterhold møde Liverpool i Champions League.

Derfor gav det sikkert bange anelser hos mange Real Madrid-fans, da holdets stjerneangriber Karim Benzema torsdag måtte udgå med en lårskade i ligakampen mod Valencia.

Skaden er dog ikke alvorlig, bedyrer træner Carlo Ancelotti.

– Karims skade ser ikke ud til at være slem, men det er, hvad der sker, når man spiller kamp hver tredje dag og ikke har tid til at restituere, siger Ancelotti ifølge AFP.

Den italienske træner har tidligere klaget over det intense kampprogram, Real Madrid er inde i, fordi man er med i både Champions League, pokalturneringen og klub-VM.

Benzema nåede at lægge op til begge Real Madrids mål i 2-0-sejren over Valencia, inden skaden i låret tvang ham fra banen.

Den franske Ballon d'Or-vinder har tidligere i sæsonen døjet med skader. Blandt andet blev han skadet kort før VM tilbage i november og missede hele slutrunden for Frankrig.

I løbet af sæsonen har den 35-årige angriber haft forskellige småskavanker. De har betydet, at han har misset ni ligakampe.

Real Madrid er med sejren over Valencia fem point efter FC Barcelona, som topper La Liga.

På onsdag møder Real Madrid enten amerikanske Seattle Sounders eller egyptiske Al Ahly i semifinalen ved klub-VM. Real Madrid er med som forsvarende Champions League-vinder.

/ritzau/