Amok i tog og tyveri fra varebiler

Uddrag for Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn

INDBRUD på Bukkeballevej, Rungsted Kyst, mellem fredag 25. oktober kl. 14 og søndag 27. oktober kl. 19. Et vindue på 1. sal brudt op og der blev solgt smykker.

INDBRUD Et vindue til soveværelse og gæsteværelse aflistet i forbindelse med et indbrud på Christiansgave, Rungsted Kyst. Indbruddet fandt sted mellem lørdag 19. oktober kl. 12 og lørdag 26. oktober kl. 15.30. Der er på anmeldelsestidspunktet ingen overblik over hvad der er stjålet.

TYVERI Fra en Ford Transit, der holdt parkeret Avderødvej i Kokkedal, er der onsdag 23. oktober fra kl. 22 og til torsdag 24. oktober kl. 8 stjålet diverse el- og batteriværktøj. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at lave et hul i den ene skydedør.

VOLD En 31-årig mand fra København overfaldt onsdag aften 23. oktober tre passagerer og en kontrollør i et Kystbane-tog ved Kokkedal Station. Han tildelte togkontrolløren flere knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han kastede en øldåse i hovedet på en 45-årig mand fra Tikøb og fortsætte med at rive en 25-årig kvinde i håret, inden han bed en 47-årig mand i hånden. Begge fra Helsingør. En politipatrulje blev tilkaldt, og den 31-årige blev anholdt og sigtet for vold.

TYVERI FRA VAREBILER To varebiler, der holdt parkeret hos Ford-forhandleren på Ved Klædebo i Hørsholm har mellem mandag 21. oktober kl. 17 og tirsdag 22. oktober kl. 7 fået stjålet forlygter, kølerhjelme og luftfilterkasser. Natten til onsdag er et tilsvarende tyveri sket fra en VW varebil på Præstemosevej i Fredensborg.

Kilde: Nordsjællands Politi