Alternativmesse i Niløse 26. august

Niløse: For 11 år siden begyndte messen med 13 behandlere og nu er man oppe på 30. Messen holdes i år søndag den 26. august på Niløse gamle skole.- Messen er bare vokset og vokset siden den begyndte. Dengang var vi 13 behandlere, og nu er vi oppe på omkring 30 forskellige alternative behandlere. Nu kan vi ikke være flere. Jeg mener også, at den type messe skal heller ikke være for stor, hvis man vil bevarer den rolige energi, som kendetegner messen, siger Gitte Pedersen, der er initiativtager til messen.

Søndag den 26. august er der Alternativmesse i Niløse.
Søndag den 26. august er der Alternativmesse i Niløse.

Der er sket meget på de 11 år. Dengang gik folk stille med dørene, omkring deres interesser for alternative behandlingsformer. Det var ikke noget man talte om, og der var ikke ret mange, der troede på at sådan en messe kunne blive en succes.

-Det var dengang. Nu ved alle, hvornår der er Niløse Alternativmesse, nemlig som altid den sidste søndag i august, og gæsterne mødes og hygger sig med af prøve, mærke, føle og hører om den alternative verden, siger Gitte Pedersen.

Gratis adgang

Der er gratis adgang til messen. Det betyder, at messen er for alle og der er mulighed for at stifte bekendtskab med den alternative verden, og møde sin behandler.-Mange behandlere kommer netop på denne messe, fordi den er unik med de energier, der er til stede på messen. Der er ingen konkurrence mellem os behandlere, og vi starter altid med fælles meditation, siger Gitte Pedersen.

Gæsterne kommer fra hele Sjælland, og mange gæster er gengangere. Der er rigtig mange, der bruger hele dagen på messen.

– De kommer når vi åbner og går når vi lukker, siger Gitte Pedersen.

Der er en lodtækning blandt de besøgende, og der bortloddes mange gaver.