Allerøds borgmester på auktion

Til fordel for Danmarks Indsamling kan man vinde en middag med Jørgen Johansen som tjener – og se 'Hamlet' på Mungo Park

Foto: Michael Braunstein

Allerøds borgmester, Jørgen Johansen, sættes nu på auktion – til fordel for Danmarks Indsamling.

Fra mandag 23. januar kan danskerne byde på auktionen 'Se prinsen og få borgmesteren som tjener!'. Er man den heldige vinder af auktionen, får man følgende unikke oplevelse:

Middag og teater for fire personer. På borgmesterkontoret serveres en tre-retters middag med selveste borgmester Jørgen Johansen som tjener. Efter middagen, som bliver tilberedt i rådhusets eget køkken af Glad Mad, bliver man kørt til det lokale egnsteater Mungo Park, hvor man skal opleve teatrets spritnye forestilling 'Hamlet'. Der er tale om en topmoderne udgave af Shakespeares evige klassiker om den danske prins. Og det hele foregår 24. marts fra kl. 17.30.

Danmarks Indsamling 2017 støtter i år 12 konkrete projekter, der bekæmper sult blandt børn. I alt er 50 af Danmarks kommuner med, når borgmestre fra hele landet sætter 63 unikke oplevelser og varer fra deres kommuner på auktion.

Danmarks Indsamling 2017 kulminerer med et stort indsamlingsshow på DR1 lørdag 4. februar med Ulla Essendrop og Mads Steffensen som værter.

Få mere at vide: www.danmarksindsamling.dk eller www.dr.dk/danmarksindsamling