Allerøds batkvinder har kurs mod toppen

Allerøds Bordtennisklub har kurs mod toppen i kvindernes 1. division

Tre af holdets fem spillere fra venstre: Rikke Salomonsen, Celine Rønn Andersen og Agnes Kiirikki. Pressefoto
Tre af holdets fem spillere fra venstre: Rikke Salomonsen, Celine Rønn Andersen og Agnes Kiirikki. Pressefoto

bordtennis I weekendens fire holdkampe på hjemmebanen i Lillerød-hallerne hentede klubben tre ud af fire sejre, og ligger nu nummer fire, ét point fra 2. pladsen.

I lørdagens første kamp mod rækkens bundprop fra Viby BTK vandt Agnes Kiirikki og Henriette Moestrup deres tre singler, men tabte en tæt double. Celine Rønn Andersen vandt en af sine tre singler. Så en samlet sejr på 7-3 over århusklubben.

Den næste kamp var mod Silkeborg, som indtil kampen mod Allerød var ubesejret i indeværende sæson. Allerød fik dog en flot start, da Agnes Kiirikki startede med at besejre Silkeborgs bedste og indtil da ubesejrede spiller. Derefter fulgte Henriette Moestrup og Celine Rønn Andersen op med to tætte sejre. Silkeborg fik reduceret til 1-3, da Henriette tabte til Silkeborgs førstedame, og Silkeborg var tæt på udligning, da Celine først tabte en tæt kamp i femte og afgørende sæt, og da Agnes herefter kom bagud med 0-2 i sæt. Heldigvis fik Agnes styr på spillet og vandt de sidste tre sæt.

Ligesom i kampen mod Viby blev doublen tabt, så Silkeborg reducerede til 4-3. Men herfra sørgede Agnes og Henriette for to sikre sejre, og så gjorde det ikke så meget, at Celine tabte til Silkeborgs bedste spiller. En flot – og måske lidt overraskende – holdsejr på 6-4 til Allerød.

Søndagens første kamp var mod et af rækkens andre tophold, Helsingør, som dagen forinden havde tabt til Silkeborg. Kampen blev tæt, men et nederlag til Allerød på 6-4. Rikke vandt en enkelt kamp og en double med Agnes, mens Celine denne gang var uden sejr. Afgørende blev, at Agnes led et af sine sjældne nederlag mod en af rækkens bedste spillere i en tæt femsæts kamp. Nederlaget blev dog hurtigt vasket af tavlen, da holdet i søndagens sidste holdkamp besejrede Amager med 8-2. Som den femte spiller på holdet i weekendens fire holdkampe var Ruth Hansen, der stod for en single sejr. Rikke Salomonsen og Agnes Kiirikki stod hver for tre singler og en double.

Næste kamp for Allerøds kvinder er søndag 24. november kl. 12 i Lillerød-hallen, hvor rækkens nr. 5 fra Roskilde BTK kommer på besøg.