Allerød Nyt muret ned i fundament

Et eksemplar af avisen kom med i stålcylinder, der blev muret ned i fundament ved grundstensnedlæggelse på nyt bibliotek og aktivitetshus

Foto: Michael Braunstein

Dagens taler og så lige et aktuelt eksemplar af Allerød Nyt. Det var blandt de effekter, der blev anbragt i en stålcylinder og muret ned i fundamentet, da der fredag 11. april var grundstensnedlæggelse på byggeriet af det nye bibliotek og aktivitetshus i Lillerød.

Det var borgmester Jørgen Johansen og formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, John Jensen, der for øjnene af de fremmødte anbragte effekterne i cylinderen, placerede cylinderen i et hulrum i fundamentet og murede cylinderen til.

Jørgen Johansen havde forinden slået fast, at det var en stor og historisk dag.

"Vi har ikke nedlagt grundsten på dette område før, men spadestik har der derimod været. Nu sker der imidlertid for alvor noget, og det er jeg meget glad for. Jeg håber, at alle brugerne også bliver glade for det færdige resultat og vil benytte det," sagde borgmesteren.

John Jensen anførte, at der var gået lang tid med at forberede og realisere projektet, der skal forny biblioteket og Pensionisthuset.

"Men god dialog er også vigtigt for at opnå et godt resultat, så nu glæder vi os til, at det hele kan tages i brug," sagde han.