Allerød Nyt flytter i nye lokaler

Avisen får flere kolleger og det kræver mere albuerum på Lokesvej i Hillerød i nyt avishus med både Hillerød Posten og Furesø Avis

Foto: Mads Hussing

Flyttekasserne er ankommet og i de kommende dage skal alle på Allerød Nyt og Hillerød Posten i gang med at pakke ned og gøre klar til en flytning. I 2015 flyttede Allerød Nyt fra M.D. Madsensvej i Lillerød til Torvet 5 i Hillerød hos Hillerød Posten, og nu går turen til industrikvarteret ved motorvejen i Hillerød.

Det har naturligvis sine gode grunde at flytte i nye lokaler. Allerød Nyt får flere kolleger, som vi ikke kan rumme på en hensigtsmæssig måde i de lokaler, som vi deler med Hillerød Posten på Torvet. Fremover skal avisen også bo under samme tag med Furesø Avis og der kommer endnu flere grafikere som kolleger i det daglige.

Løsningen blev, at Allerød Nyt flytter til Lokesvej 8. 1 sal, og det sker allerede i den kommende weekend. Alle krydser fingre for, at alt er klart og alle systemer virker tiptop igen på mandag. Flytningen giver ikke anledning til ændringer på nogen som helst måde for hverken læsere, annoncører og andre samarbejdspartnere.