Alexander Bah åbner målkontoen i Benfica efter 30 kampe

Den danske landsholdsback Alexander Bah scorede et fremragende mål for Benfica, som vandt 3-0 over Casa Pia.

Benfica-backen Alexander Bah scorede det tredje mål i lørdagens 3-0-sejr over Casa Pia i den bedste portugisiske fodboldrække.

Benfica-backen Alexander Bah scorede det tredje mål i lørdagens 3-0-sejr over Casa Pia i den bedste portugisiske fodboldrække.

Efter 29 kampe for Benfica uden at score fik Alexander Bah lørdag aften hul på målbylden.

Den danske landsholdsback leverede sit debutmål med stil, da han satte det sidste mål i kassen i 3-0-sejren hjemme over Casa Pia.

Bah modtog bolden på egen banehalvdel, og så gik det ellers stærkt. Den 25-årige dansker løb hele vejen op foran modstandernes felt, tog et træk ind i midten af banen og hamrede på mål.

En lille afretning fra en Casa Pia-spiller hjalp Bah en lille smule, men det var fremragende sparket ind højt oppe i nettaget.

Målet blev scoret efter 71 minutter, efter at den portugisiske kantspiller Joao Maria i første halvleg havde scoret to gange.

Bah blev skiftet ud to minutter inde i tillægstiden. Benficas nyindkøb Andreas Schjelderup, der kom til fra FC Nordsjælland, og Casper Tengstedt, der blev hentet i Rosenborg, ikke var med i truppen.

Benfica topper efter sejren den bedste portugisiske fodboldrække med 53 point efter 20 kampe. Det er 11 point mere end FC Porto, der dog har spillet to kampe færre.

Casa Pia er femmer i rækken med 30 point.

/ritzau/