Agnete Fog er gået fuldstændigt i selvsving

Af John Jessen, byrådsmedlem for Det Nye Allerød

Nu må det stoppe NOK er NOK – Agnete Fog fremturer som politiker uden format og anstændighed. Agnete Fog der altid har været fortaler for det brede samarbejde og gjort sig til talskvinde for god opførelse er gået fuldstændigt i selvsving.

I seneste læserbrev fremturer Agnete med selvfede udtalelser om hvordan byrådsarbejdet står helt stille, og det udelukkende skyldes en borgmester, der ikke har taget arbejdshandskerne på.

Hvad har Agnete præsteret her i starten af byrådsperioden? DNA kan ikke komme i tanke om andet end sure udtalelser om forkert placering i byrådssalen, en fornærmet attitude og nu denne helt uanstændige udtalelse om, at de partier, der sikrede Jørgen Johansen borgmesterposten, arbejder uden visioner og på ingen måde knokler. 

Agnete burde nok kigge indad og se at komme væk fra denne fornærmede attitude. Årsagen til denne fornærmede attitude kan jo udelukkende skyldes, at Agnete er verdens dårligste politiske taber og nok også føler sig ramt på pengepungen.

For hvad er det Agnete har tabt i det politiske arbejde? Mulighed for indflydelse – NEJ, mulighed for at præge den fremtidige udvikling i Allerød Kommune – NEJ. Nej, det eneste Agnete har tabt er en formandspost og en ekstra pose penge.

Så det er nærmest skammeligt, at Agnete fremturer mod kollegaer i byrådet og beskylder dem for ikke at arbejde hårdt og totalt være uden visioner. Når det udelukkende skyldes en forsmåethed over, at Agnete ikke fik sin vilje.