AGF-træner kalder Lyngby-kamp for sværeste trods sejr

Trods en sejr på 1-0 over Lyngby kalder AGF-træner Uwe Rösler det for den sværeste kamp hidtil for sit hold.

Uwe Rösler kunne se sit hold slå Lyngby med 1-0 mandag aften.

Uwe Rösler kunne se sit hold slå Lyngby med 1-0 mandag aften.

Et tordenhug fra 25 meter blev mandag udslagsgivende i opgøret mellem AGF og Lyngby Boldklub.

Forsvarsklippen Yann Bisseck stod for scoringen midt i første halvleg, der sikrede AGF en sejr på 1-0.

Lyngby kæmpede dog bravt for en udligning resten af kampen, og derfor kaldte cheftræner Uwe Rösler det for den hårdeste modstand, AGF-mandskabet har mødt i sæsonen.

– Lyngby var rigtig gode. Vi gav bolden for hurtigt væk i anden halvleg, og så forsvarede vi det meste af kampen. Af de fem kampe vi har spillet, var kampen mod Lyngby den sværeste.

– De startede begge halvlege rigtig godt. Vi kunne ikke bevare bolden, men vi havde omstillingsmuligheder, som vi dog ikke udnyttede.

– Vi viste igen stærk mentalitet, selv om vi virkelig kæmpede. Jeg er glad for de tre point, der giver os mere selvtillid, siger cheftræneren.

Med sejren rykker AGF op på en delt andenplads med ti point efter fem runder i Superligaen.

I den modsatte ende af tabellen ligger Lyngby, der kun har hentet to point, og derfor var holdets cheftræner, Freyr Alexandersson, skuffet over at tabe i Aarhus.

– Jeg er skuffet over, at vi ikke fik et point. Jeg synes, at vi havde fortjent det ud fra vores spillemæssige udtryk samt vores energi i kampen.

– Vi skulle især have fået mere ud af anden halvleg, men det er svært at skabe chancer mod AGF.

– AGF må være utrolig glade over spillet, og den måde holdet var organiseret på. De dræbte kampen, og det var meget professionelt, lyder det fra Lyngby-træneren.

Efter kampen pegede han på, at det var Yann Bissecks flotte langskud, der blev udslagsgivende for opgøret.

– Han ramte bolden utrolig godt. Én ud af 100 skud kommer op i krogen fra den distance. Udover målet skabte AGF ikke særlig meget, siger Freyr Alexandersson.

I næste runde skal AGF møde FC Midtjylland på udebane, mens de kongeblå fra Lyngby får besøg af sidste sæsons mestre, FC København.

/ritzau/