AGF-træner før bundbrag: Det skal nok lykkes

Viborg kan med en sejr hjemme over AGF sende aarhusianerne mod 1. division. AGF har tabt seks kampe i træk.

Søndag eftermiddag kan AGF-træner Jesper Fredberg og spillerne se frem til massiv opbakning ude mod Viborg, hvor der ventes op mod 1200 AGF-fans i udebaneafsnittet.

Bundgyseren mellem de to nederste hold i rækken kan være med til at bestemme, hvem der rykker ud af Superligaen i denne sæson. Og de mange AGF-fans kan ifølge Fredberg bære holdet til sejr.

– Vi er helt overbeviste om, at en stærk 12. mand i ryggen kan give os de ekstra procenter, der kan blive kampafgørende.

– Det så vi i udekampen mod Randers og også mod Sønderjyske, hvor opbakningen begge steder var helt fantastisk og med til at løfte holdet. Det håber vi også, at det bliver tilfældet mod Viborg, siger Fredberg til klubbens hjemmeside.

Fredberg mødtes lørdag med repræsentanter fra det aktive fanmiljø, og i fællesskab blev parterne enige om maksimal positiv opbakning i sæsonafslutningen.

AGF-træneren sætter stor pris på den entydige opbakning, som repræsentanterne fra det aktive fanmiljø tilkendegav på mødet.

– Det er jo ikke dit og mit AGF, men vores AGF. Der er så mange, der har en stor passion for klubben, og i den situation, vi er i, er det vigtigt, at vi rykker tæt sammen og arbejder mod et fælles mål. Det er et stærkt signal, at de forskellige fangrupperinger i samlet flok står bag holdet.

– Og når vi melder ud, at truppen arbejder benhårdt for at vende tingene, at stemningen er god, og at vi alle har en stærk tro på, at det nok skal lykkes, så er det rart, at denne tro også kan forplante sig videre til dem, der står bag os, når vi spiller.

– Vi lykkes kun med det her ved at stå sammen, lyder det fra Fredberg.

Kampen mellem Viborg og AGF begynder søndag klokken 14.