AGF forlænger med midtbanemotor

SAS Liga-klubben AGF forlænger aftalen med midtbanespilleren Jerry Lucena, så den løber til sommeren 2013.

ARKIVFOTO 2009 af AGF - NRGI-Park i aarhus.: Jerry Lucena-- Efter indkøbet af midtbanespilleren Martin Jørgensen mandag har AGF torsdag forlænget aftalen med midtbanespilleren Jerry Lucena. Den løbestærke slider, som har optrådt 88 gange for SAS Liga-klub
ARKIVFOTO 2009 af AGF – NRGI-Park i aarhus.: Jerry Lucena– Efter indkøbet af midtbanespilleren Martin Jørgensen mandag har AGF torsdag forlænget aftalen med midtbanespilleren Jerry Lucena. Den løbestærke slider, som har optrådt 88 gange for SAS Liga-klub

Efter indkøbet af midtbanespilleren Martin Jørgensen mandag har AGF torsdag forlænget aftalen med midtbanespilleren Jerry Lucena. Den løbestærke slider, som har optrådt 88 gange for SAS Liga-klubben siden skiftet fra Esbjerg i 2007, bliver i klubben til sommeren 2013.

– Kontinuitet er ekstremt vigtig på et fodboldhold, og derfor glæder det mig, at vi også i de kommende år har Jerry i vores trup. I medierne og hos fansene får han måske ikke altid helt den kredit, han fortjener, men han nyder stor respekt internt i truppen – både hos holdkammeraterne og trænerne, og i min verden er han en af SAS Ligaens bedste på sin position, siger AGF's sportschef Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.

Trods den øgede konkurrence på midtbanen fra både Martin Jørgensen og Stephan Petersen ser Lucena frem til de kommende år.

– Vi har en stærk trup, og især på midtbanen er der mange dygtige spillere om buddet, men konkurrencen er kun positiv. Det er med til at gøre mig skarpere, at jeg nu skal slås endnu mere for min plads, og i en klub som AGF skal der være stor konkurrence om pladserne, siger Lucena.

AGF overvintrer på SAS Ligaens sjetteplads.