Aarhusiansk pokalsensation må flytte kvartfinale mod FCN

Da Riisvangen Stadion først åbner 1. april, må Aarhus Fremad flytte pokalkvartfinale mod FC Nordsjælland.

Aarhus Fremad - her mod Skive sidste år - har slået Brøndby og Fremad Amager i pokalturneringen i denne sæson. (Arkivfoto).

Aarhus Fremad - her mod Skive sidste år - har slået Brøndby og Fremad Amager i pokalturneringen i denne sæson. (Arkivfoto).

Aarhus Fremad fra 2. division er sæsonens store overraskelse i DBU Pokalen og det eneste tilbageværende hold, der ikke spiller i en af landets to bedste fodboldrækker.

I kvartfinalen møder holdet FC Nordsjælland, men det bliver ikke hjemme på Riisvangen Stadion, hvor holdet i forrige runde smadrede Brøndby med 4-0.

I den første af to kvartfinaler har Aarhus Fremad trukket hjemmebane i begyndelsen af marts, og det er for tidligt på året til at bruge Riisvangen.

– Aarhus Kommune åbner for sine græsbaner 1. april. Hvis vi vil have en god bane at spille på resten af sæsonen, må vi finde en anden løsning, siger direktør Lars Kruse til Lokalavisen Aarhus.

Til Ritzau supplerer han, at han ikke forventer, at det er muligt at flytte kampen til AGF's hjemmebane, Ceres Park.

– Vi respekterer, at vi er blevet trukket først, og det går vi ud fra, og så er det selvfølgelig skide ærgerligt, at vi nok kommer til at spille kampen i en anden kommune, men det er bare, sådan det er, siger Kruse.

Aarhus Fremad banede sig vej til kvartfinalen ved at slå Fremad Amager med 3-1 tidligere på ugen.

/ritzau/