Århus Håndbold forlænger med sin anfører

Anfører Mads Lind tager endnu et år i Århus Håndbold, hvor han har spillet i hele sin karriere.

ARKIVFOTO. Anfører Mads Lind tager endnu et år i Århus Håndbold,     hvor han har spillet i hele sin karriere. (se Ritzau historie 211334) Skanderborg Håndbold-Aarhus Håndbold 25-27. Herrehåndbold. Final 4. Pokal semifinale. Aarhus Mads Lind 13 jubler eft
ARKIVFOTO. Anfører Mads Lind tager endnu et år i Århus Håndbold, hvor han har spillet i hele sin karriere. (se Ritzau historie 211334) Skanderborg Håndbold-Aarhus Håndbold 25-27. Herrehåndbold. Final 4. Pokal semifinale. Aarhus Mads Lind 13 jubler eft

Århus Håndbold og anfører Mads Lind har forlænget det nuværende samarbejde med endnu et år. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Jeg kan ikke se mig selv spille andre steder, så det er dejligt, at det er på plads med næste år. Jeg er glad for at være i en klub, hvor der er ambitioner om at være med i toppen.

– Samtidig er det et godt sted at være på det sociale plan, og jeg har en træner, som jeg har stor respekt for. Det kunne faktisk ikke være bedre, siger Mads Lind.

Også hans træner, Erik Veje, udtrykker tilfredshed med, at samarbejdet fortsætter.

– Mads er en af vores helt bærende spillere på holdet, og han er en meget vigtig tovejs-spiller. Mads har været i klubben i alle mine år som træner, og der er ingen tvivl om, at jeg anser ham som en nøglespiller, siger Erik Veje.

– Selvom han er ved at være en af de ældre spillere, så er jeg sikker på, at han også i næste sæson kan fortsætte med at levere på højeste niveau.

Mads Lind har spillet 307 kampe for Århus Håndbold, hvor han har scoret 792 mål. Den 33-årige stregspiller har spillet i Århus Håndbold i hele sin karriere.