Årets “stjerner” er fundet

Fotos: Preben Preben Gøttsche

Mandag aften var det blevet tid til den årlige Idræts- og lederprisfest i Frederikssund Kommune. I år var festlighederne placeret i Slangerup Idræts- og Kulturcenter. Her skulle årets lederpris, idrætspris og fritidspris uddeles, mens en masse andre personer skulle have en anerkendelse.

Årets lederpris gik til Annelise Hansen fra Jørlunde Skytteforening. Formanden for Folkeoplysningsudvalget Kenneth Jensen sagde blandt andet om modtageren:

"Hun er altid utrolig velorienteret om alt, hvad der foregår inden for idrætten, altid velforberedt til møderne – sjældent har man set en formand så velforberedt, når et møde starter op," sagde altså Kenneth Jensen.

Idrætsprisen gik til Melina Olsen fra Frederikssund Triathlon Klub for de store resultater, hun har opnået i 2015 i duathlon. Hun fik et verdensmesterskab, et europamesterskab og fik også en sølvmedalje ved danmarksmesterskabet.

Årets fritidspris blev givet til en forening, der har været i gang i 32 år. Det er Børnefilmklubben i Slangerup. Hvert år er der flere hundrede børn, der ser film gennem denne klub. Og dette store stykke arbejde ville Folkeoplysningsudvalget gerne påskønne ved at give fritidsprisen til klubben.

Efter de tre priser blev det tid til at give anerkendelse til en række folk og klubber indenfor sportsverden i kommune. Det skal være sportsfolk og klubber, som har vundet medaljer ved landsmesterskaber. Derfor var der hæder og anerkendelse af Frederikssund Taekwondo Klub, Frederikssund Triathlon Klub, Skibby Ride- og Voltigeklub, Slangerup Badmintonklub, Jørlunde Skytteforening, Slangerup Svømmeklub, FC Fjordbold og Slangerup Speedway Klub.