Årets badmintonspiller i Holte er fundet

Holte Badmintonklub har netop afholdt deres årlige klubmesterskaber, hvor 'Årets spiller' og 'Årets ungdomsmedlem' blev fundet

BADMINTON Det årlige klubmesterskab hos Holte Badminton blev en stor turnering med kampe fra U9 og op til ungsenior-rækken.

Under fejringsmiddagen, med deltagelse af over 100 spillere og forældre, uddelte klubben præmier til de nykårede klubmestre. Men traditionen tro blev der også uddelt de prestigefyldte titler 'Årets spiller' og 'Årets ungdomsmedlem'. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Titlen 'Årets spiller' gives til den spiller, der har opnået den største spillemæssige fremgang i løbet af sæsonen. De nominerede var Axel Ringer Gudmand, Christopher Mads Kunckel, Helena Xie Overgaard og Olivia Boesen.

Vinderen blev Helena Xie Overgaard på 14 år. Hun var i sæsonen blandt andet rykket to rækker op fra U15C til U15A som 1. års spiller, og rykket op på det bedste ungdoms træningsniveau. Det bør nævnes, at Helena slet ikke spillede badminton for bare 2½ år siden.

Titlen 'Årets ungdomsmedlem' gives til den spiller, som samlet set har gjort det bedst i forhold til følgende kriterier: Resultater (turneringer, holdkampe), Fremmøde til træning, Engagement (deltage i klubbens arrangementer), Socialt (god kammerat, hjælpsom etc.) samt Hjælpe til i klubben (hjælpetræner, tæller, linievogter, dommerbord etc.).

De nominerede var Amalie Hamilton, Helena Xie Overgaard og Regitze Frisenberg Pedersen, og vinderen bkev Regitze Frisenberg Pedersen ligeledes på 14 år. Klubben oplyser, at Regitze har gjort det rigtigt flot på alle kriterieri løbet af sæsonen.

adk