AaB’s dobbelte målscorer: Vi var bedst hele vejen

AaB vandt med 3-0 over Sønderjyske, og nordjyderne glædede sig over en god kamp og over at holde nullet.

AaB vandt søndag eftermiddag på Sydbank Park i Haderslev, da det blev til en sikker 3-0-sejr over Sønderjyske. Nordjyderne punkterede spændingen i kampen midtvejs i anden halvleg med to gode mål på to minutter.

Angriber i AaB Anders K. Jacobsen noterede sig for to scoringer, og han var efter kampen tilfreds med spillet, og at det endelig lykkedes at holde nullet.

– Først og fremmest spillede vi en god kamp, og jeg synes, vi var bedst hele vejen igennem. Det var en kæmpe forløsning for hele holdet at vinde i dag, og der var kvalitet til forskel.

– Vi lukkede fuldstændigt af, og det var rart at holde nullet efter en periode, hvor vi har kæmpet lidt med det. Derudover scorede vi tre flotte mål, og vi havde endda chancer til endnu flere, siger Anders K. Jacobsen.

Anfører og midtbanestyrmand, Rasmus Würtz, pegede på taktikken imod Sønderjyskes standardsituationer som en vigtig årsag til, at det blev til tre point.

– Generelt syntes jeg, vi spillede en rigtig god kamp, og vi stod godt imod Sønderjyskes pres. Vi kunne ikke undgå, at de fik dødbolde, men vi havde inden kampen snakket om, hvordan vi skulle håndtere det, og det lykkedes vi med.

– Som kampen skred frem, fik vi også gjort arbejdet færdigt længere fremme på banen, og det var heldigvis nok til at vinde kampen, siger han.

AaB har 35 point for 26 kampe, og ligger placeret på syvendepladsen i Superligaen. Næste opgave for nordjyderne er en hjemmekamp mod sensationsoprykkerne fra Hobro.