Åbent hus på Kratbjerg i Fredensborg for MC-folket

– Vi har fået nye og større lokaler på adressen Kratbjerg 301 i Fredensborg, og det fejrer vi med et åbent hus arrangement lørdag d. 3. maj fra kl. 10 til 16, fortæller indehaveren, Alex Nielsen, til Uge-Nyt.

– Vi åbnede værkstedet sidste år, og har haft så travlt lige siden, at det nu var på tide med noget mere værkstedskapacitet. Heldigvis kunne vi flytte "lige rundt om hjørnet", så vi er lette at finde.

I dagens anledning får vi besøg af Triumph Copenhagen, så der bliver mange Triumph maskiner at se på, både til gade og race lover Alex Nielsen.

AlexMC, som værkstedet hedder, har siden starten specialiseret sig i optimering af motorcykler, hvad enten det drejer sig om bremser, affjedring, race orienterede dele, sportsudstødning eller en forbedring af motorcyklens "hjerne" for at opnå en renere og smidigere motorgang, med mere moment og flere hestekræfter.

Udover at være et værksted for motorcykel entusiaster er AlexMC et forsikringsgodkendt værksted, og dermed også gearet til større reparationer, hvis uheldet skulle være ude.

Endelig er firmaet også forhandler af de populære Kymco scootere, der kan leveres både som 30 og 45 knalleter. Begge versioner er forsynet med miljøvenlige 4-takts motorer oplyser Alex Nielsen.