AaB-træner: Fortjent sejr i fantastisk topkamp

Kent Nielsen er lykkelig over sit mandskabs præstation i 3-2-sejren over FC Midtjylland.

Der var forståeligt nok stor glæde i AaB-lejren efter lørdagens topopgør på et udsolgt MCH Arena i Herning, hvor nordjyderne slog FC Midtjylland med 3-2 og overtog Superligaens førsteplads. Kampen blev spillet i et højt tempo, og underholdningsværdien var stor.

AaB's cheftræner, Kent Nielsen, er også glad for kampens kvalitet.

– Det var et fantastisk opgør i en fantastisk ramme. Det er enestående, at vi har gjort os fortjent til at spille med i sådan en kamp.

– Begge hold gav rigtigt meget, og indholdsmæssigt er vi meget tilfredse med kampen – især første halvleg, siger Kent Nielsen og tilføjer:

– Vi er rigtigt, rigtigt glade for, at vi vandt i dag. Og så er det selvfølgelig en sidegevinst, at vi nu ved, at vi er et point foran på førstepladsen.

Med 10 minutter igen stod der 2-2 på måltavlen i Herning, men alligevel endte Kent Nielsens tropper med at snuppe alle tre point. Og selvom cheftræneren ville have taget til takke med et enkelt point, så synes han, at sejren var fortjent.

– Uafgjort havde måske nok været fair for begge hold, men jeg mener faktisk også, at vi kunne have lukket kampen tidligere. Men vi havde klassen til at score et supermål til 3-2, og så synes jeg, det er helt fortjent, siger Kent Nielsen.

AaB'erne er nu havnet i en ny situation, hvor de skal forsøge at forsvare førstepladsen. I næste runde skal det gå ud over Brøndby, der kommer på besøg på Nordjyske Arena i Aalborg til endnu en topkamp.