AaB efter nederlag: Frygter ikke gummiben i Aalborg

AaB var før søndagens 1-2-nederlag mod Randers ubesejrede i 18 kampe på hjemmebanen i Aalborg.

AaB ligger stadig på guldplaceringen i Superligaen, men nordjyderne kom ned på jorden efter en lang sejrsrække, da Randers stjal alle tre point i Aalborg søndag.

Det var det første nederlag til AaB siden den 4. april 2013 på Nordjyske Arena, der igennem hele sæsonen har dannet rammen om sprudlende spil og flydende fodbold.

AaB-spillerne har til tider virket uovervindelige på fortet i Aalborg, men mod Randers var spillet ikke kønt.

Træner Kent Nielsen frygter dog ikke, at nederlaget kommer til at påvirke spillernes mentalitet i de sidste hjemmekampe mod Esbjerg og AGF.

– Der bliver en udfordring omkring det. Men det drejer sig om at holde tungen lige i munden. Det gælder om at bevare roen. Vi har tabt en kamp, men jeg er ikke bange for det, selvom om spillerne unge.

– Jeg er sikker på, at vi nok skal komme tilbage på det niveau, som vi har spillet på i store dele af sæsonen, siger Kent Nielsen.

Anfører Rasmus Würtz erkender, at der nu venter en opgave for AaB-spillerne om at rejse sig mentalt efter det skuffende resultat mod Randers.

– Det er nu, vi skal vise, at der kommer en trodsreaktion oven på et nederlag. Det er ikke første gang, at vi har tabt i foråret. Vi tabte også nede i Sønderjyske, og reaktionen derefter var ganske fin, siger Rasmus Würtz.

Han var søndag med til at tabe til Randers på hjemmebanen i Aalborg, og han havde da også lykkeligt glemt, hvordan det føles at tabe på eget græs.

– Det er jo lige før, man ikke kan huske det, og det var lige så træls, som man havde forventet. Det var selvfølgelig skuffende, at vi tabte den kamp, siger han.

Rasmus Würtz, Kent Nielsen og AaB kan trods nederlaget stadig trøste sig med, at de topper Superligaen.