90 børn til Danske Bank Cup

90 børn i alderen 11 – 12 år og godt 100 tilskuere skabte festlige rammer om Danske Bank Cup stævnet den 25. og 26. november 2006 i NKK Hallen i Nivå .

– Stævnet har været en kæmpe succes. Der var rart at se den entusiasme både deltagerne og tilskuerne viste ved de forskellige konkurrencer. De små stjerner gav virkelig alt, hvad de havde i sig for at vise tilskurerne, hvad de kunne, siger Hans Peder Thomsen fra Nivå Kokkedal Badminton Klub.

Det er 6. gang at Nivå Kokkedal Badminton Klub og Danske Bank arrangerer stævnet sammen, så de purunge sportsfolk kunne teste formen og få en spændende dag fyldt med konkurrencer og fællesskab.

– For de unge er der kun en ting der tæller, når konkurrencerne begynder. De vil vise hvem der er bedst. Samtidig giver stævnet dem også mulighed for at møde en masse nye venner og få en rigtig god oplevelse – og konkurrence kombineret med oplevelser vil vi gerne være med til at støtte siger Marianne Terp Holm fra Danske Bank Nivå Afdeling. Ledere og frivillige fra Nivå Kokkedal Badminton Klub har klaret hele den praktiske del af stævnet, mens Danske Bank har sponsoreret indbydelser, programmer og ikke mindst præmier til de unge der endte øverst på skamlerne.

Vinderne i de forskellige rækker fik i år weekendtasker/sportstasker. Nummer to fik sportstasker/rygsække og nummer tre fik drikkedunk + nøglesnor.

Danske Bank sponserer hvert år 200 stævner med mere end 125.000 børn.