4 års fødselsdag i Børneplaneten

Legetøjsbutikken Børneplaneten fejrer 4 års fødselsdag fra søndag den 2. september og en uge frem.

Foto: Rita Sørensen
Børneplaneten i Jyderup fylder 4 år. Elsebeth Hermansen i butikken. Foto: Rita Sørensen
Børneplaneten i Jyderup fylder 4 år. Elsebeth Hermansen i butikken. Foto: Rita Sørensen

Rita Sørensen, red.jp@nordvest.dk

JYDERUP: Fødseldagen fejres med nedsatte priser på alle varer i butikken, så faktisk er det her kunderne – og ikke fødselaren – der får gaver.De første år i opvæksten kan man have modgang, men også en masse glæder og erfaringer. Børneplaneten er en flot specialforretning med et unikt udvalg af legetøj. En butik som indehaver Elsebeth Hermansen kan være stolt af, og en butik som burde være kendt af enhver, der har brug for legetøj.

En ekstra fordel ved at handle hos Børneplaneten er, at Elsebeth Hermansen gennem mange år har haft med børn at gøre og derfor har baggrunden for at give gode råd og vejledning i valg af legetøj.

Butikken har da også mange trofaste kunder – såvel lokalt som fra et meget stort opland.

Ud over normal åbningstid kan man også besøge butikken den første søndag i hver måned.

Undtagelsesvis er butikken lukket lørdag den 1. september, idet Børneplaneten deltager i byfesten med en bod og et arrangement i Byrådssalen i Jyderup.

Lego i ByrådssalenBørneplaneten inviterer til »byggedag« med Lego i Byrådssalen i Jyderup lørdag den 1. september. En Lego-ambassadør og personer fra »Byggepladen« kommer til stede, så der der mulighed for en snak og spændende byggerier.

Alle er velkomne til at komme ind og bygge med Lego eller lege med Lego. Der vil være konkurrencer for forskellige aldersgrupper og præmier for i alt 6.000 kroner i Lego. Vinderne kåres klokken 16.Bobles-telt på markedetEt kæmpestort telt med facon som en elefant opstilles på pladsen med boder. Teltet indeholder en hel masse af de velkendte Bobles-produkter, som børn elsker at tumle med.

– Der vil også være gode tilbud på Bobles-produkter i teltet, fortæller Elsebeth Hermansen.

Fra boden sælges desuden candyfloss, popcorn og slushice.