25 års jubilæum

Niels Erik Christensen har 25 års jubilæum. Foto: Per Christensen
Niels Erik Christensen har 25 års jubilæum. Foto: Per Christensen

Kalundborg: Niels Erik Christensen, Kalundborg, leder af Processkolen i Kalundborg og EUC Nordvestsjællands »satellit-leder« i Kalundborg, fejrer i dag, fredag, sit 25 års jubilæum i det nordvestsjællandske uddannelses-system.

Der er reception fredag eftermiddag på processkolen.

Niels Erik Christensen begyndte som merkonom-lærer på Kalundborg Erhvervsskole og blev deltids- og senere fuldtidslærer på Højere Handelseksamen i faget data. I slutningen af 1980'erne udtænkte og udviklede han og daværende forstander Poul Andersen idéen om en processkole i Kalundborg i tæt samarbejde med store lokale procesindustrier som Novo og Statoil.

I 1991 blev det første hold proces-operatører uddannet på den nye processkole i Kalundborg med Niels Erik Christensen ved styrepinden. Siden er der uddannet hundredevis af proces- og industrioperatører på skolen, og Niels Erik Christensen er konstant på udkig efter nye uddannelses-områder, senest målrettet procesuddannelse af kommende medarbejdere til lokal bioethanol- og fiskeolieproduktion, samt en procesoperatør-uddannelse for studenter.

Kalundborg-afdelingen af EUC Nordvestsjælland, som Niels Erik Christensen bestyrer, er også under konstant udvikling, og nyeste knopskydning er uddannelser indenfor elektriker-faget og lager- og transport.