20-årig somalier efterlyses efter drab i Høje Gladsaxe

Efterlyst for drab på kvinde kan være uligevægtig og bevæbnet, advarer politiet.

Foto af Fuad Mohamed som efterlyses for at have dræbt sin mor onsdag eftermiddag i Høje Gladsaxe. F. (Foto: Politifoto/Scanpix 2014)
Foto af Fuad Mohamed som efterlyses for at have dræbt sin mor onsdag eftermiddag i Høje Gladsaxe. F. (Foto: Politifoto/Scanpix 2014)

Efter nogle timers forsøg på at finde en 20-årige mand, der mistænkes for drabet på sin mor onsdag eftermiddag i Høje Gladsaxe, øger politiet onsdag aften presset på manden.

Københavns Vestegns Politi søger hjælp fra offentligheden og har besluttet at offentliggøre navn og foto af den efterlyste.

Fuad Mohamed, der er af somalisk afstamning, er cirka 190 centimeter høj og slank af bygning. Han har meget kort sort hår og muligvis et lille tyndt overskæg, oplyser politiet.

Da han stak af fra Høje Gladsaxe, var han iført sorte bukser og muligvis en lys skjorte samt en hue.

Han havde også en sportstaske af mærket Nike med sig, da han forlod Høje Gladsaxe i Søborg.

Politiet håber, at borgere, der ser Fuad Mohamed, vil henvende sig.

Muligvis er han bevæbnet og uligevægtig, og derfor skal borgerne ikke selv tage fat i ham, lyder det i en pressemeddelelse fra politiet.

– Jeg opfordrer ham til selv at melde sig til politiet, lyder appellen fra vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Den unge mands mor blev stukket ihjel med kniv onsdag midt på eftermiddagen. Flere børn i familien overværede angiveligt forbrydelsen.

Kvinden blev 42 år.