20 år med Trine

Foto: Henrik Uhre-Prahl
Medarbejderne i butik Trine, Høng Centret. f.v. Birgit Pedersen (butikschef), Anne, Rita, Anni, Lene og Marianne.
Medarbejderne i butik Trine, Høng Centret. f.v. Birgit Pedersen (butikschef), Anne, Rita, Anni, Lene og Marianne. Henrik Uhre-Prahl

I efteråret 2000 kom både Birgit Pedersen og Marianne Hansen til butik Trine i Høng Centret i Høng – begge som nyansatte. Birgit som butikschef og Marianne som ekspedient. Og de har begge holdt ved siden – med stor fornøjelse.

Ser man tilbage på 20 år kan man undre sig over, hvor tiden »blevet af«,. Det går hurtigere, end man lige tror, konstaterer Marianne med et smil.

Men de 2 x 20 år skal markeres – og det bliver de med en stribe gode tilbud på udvalgte varer torsdag, fredag og lørdag i denne uge.

– Corona-epidemien forhindrer jo os i at holde det helt store, siger Birgit og tilføjer: – Men lidt festligt skal det da være, så vi byder også på lidt mundgodt til kunderne i de dage.

Hun fortæller i øvrigt, at det var hårde uger og måneder at kommeigennem, da Høng Centret var lukket i foråret på grund af epidemien – fra den 17. marts og helt frem til den 11. maj.

– Men det var også en stor glæde for os, at vores mange trofaste kunder – og flere til – kom tilbage, da vi igen kunne åbne Trine, slutter hun.