1 års fødselsdag fejres med champagne

Champagne til Blovstrød-borgere

Blovstrøddernes egen hjemmeside "Alt om BLOVSTRØD" udlodder champagne til sine læsere. Årsagen er den, at hjemmesiden snart har 1 års fødselsdag, og det synes redaktionen, at deres læsere skal mærke ved en lille rask konkurrence, hvor man skal gætte 12 forskellige detaljer fra deres by – BLOVSTRØD.

Allerede nu har flere Blovstrød-borgere fortalt redaktionen, at de har brugt det gode pinsevejr til at cykle grundt i Blovstrød, for at finde de forskellige foto-motiver. Det var i sig selv en stor oplevelse, idet de fik set deres egen by på en helt ny måde, fortæller de. Konkurrencen løber en måned frem til fødselsdagen, den 5. juni – grundlovsdag.

Hjemmesidens fotograf har været på jagt efter foto-detaljer, og der er nu udvalgt 12 billeder, som ikke alle er lige lette at gætte. De tre læsere, der kommer tættest på antallet af rigtig gættede motiver, får hver overrakt en god flaske champagne. Hjemmesiden "gik i luften" som sagt for et lille års tid siden.

Det er Svend Lundemann (webmaster) og Flemming Nyberg (redaktion – tekst og fotos), som kører websiden, der har adressen www.blovstroed.dk. Flemming Nyberg fortæller: "Vi startede stille og roligt med forholdsvis få "læsere". Det var oprindeligt tanken at hjemmesiden primært skulle være et opslagsværk for alt, hvad der rørte sig i Blovstrød i form af foreninger og klubber med henvisning til deres hjemmesider, og hvor vi bl.a. fortalte om Blovstrøds udvikling gennem tiderne mm.

Men nyhedsdelen har udviklet sig betragtelig efterhånden, som flere og flere borgere har kontaktet os med nyheder og i øvrigt rost os for vort arbejde". Svend Lundemann supplerer: "I starten havde vi et daglig læserantal på gennemsnit 10 – 15 unikke besøg, men i dag er vi oppe over 50 daglige læsere, som lige skal se, om der er kommet nogle nye Blovstrød-nyheder – og det synes vi er ganske pænt i betragtning af vort forholdsvis lille opland".