Tæt på lille barn: Yngre mand dræbt af flere skud

Vidne hørte fem skud blive affyret af to hætteklædte mænd

Tæt på lille barn: Yngre mand dræbt af flere skud

En mand sidst i 20erne blev torsdag eftermiddag dræbt, da han var på vej ud af en bil på Brøndby Nordvej.

Foto: presse-fotos.dk

En yngre mand er død, efter at han torsdag eftermiddag blev ramt af skud i Brøndby. Det oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Et område ved Brøndby Nord Vej er afspærret i forbindelse med undersøgelserne af skudepisoden.

Manden blev ramt af skud på en parkeringsplads foran etagehusene. Et vidne så en mørkegrå bil køre fra stedet i høj fart.

– Det virkede planlagt.

Sådan fortæller en beboer i området, som overværede skudepisoden til sn.dk. Vidnet beretter om, at vedkommende så en sølvgrå bil af mærket Skoda kørte ind ad Brøndby Nord Vej, hvorefter to sortklædte og maskerede mænd steg ud og skød mod offeret, som var på vej ud af en anden bil.

– Så hørte jeg fem skud og så faldt manden, der blev skudt, sammen. Folk i området løb ned for at give ham hjertemassage, mens en dame hev hans barn ud af bilen. Det var en lille dreng på to-tre år, fortæller vidnet og tilføjer, at den sølvgrå bil kørte ned mod volden efter skyderiet.

Ifølge politiinspektør Mogens Lauridsen, var den dræbte ikke et tilfældigt offer. Skudepisoden bærer derimod præg af at være målrettet, siger han ifølge Ritzau.

Gårdmænd gav hjertemassage

To gårdmænd i bebyggelsen gav offeret hjertemassage, har et øjenvidne fortalt til BT.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at manden, der blev ramt af skud, blev kørt til hospitalet men afgik ved døden. Der er tale om en mand i slutningen af 20’erne fra Brøndby, skriver politiet.

De pårørende er underrettet.

Flugtbilen blev kort til efter fundet stukket i brand.

Bil i brand

En mørk Skoda Octavia blev set køre væk fra Brøndby Nord Vej, hvor skudepisoden fandt sted. Klokken 14.45 blev en tilsvarende Skoda Octavia stationcar fundet i brand på Nybovej, hvilket er cirka seks kilometer fra Brøndby Nord Vej, skriver politiet.

Politiet modtog en anmeldelse om skyderiet kl. 14.30.

Torsdag aften fortæller Københavns Vestegns Politi i et opslag på twitter, at undersøgelserne på gerningsstedet nu er afsluttet, men at efterforskningen fortsætter.

Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner, der har bemærket noget mistænkeligt før, under eller efter skudafgivelsen.

Video: Presse-fotos.dk