Retov fortsætter som assistent i Brøndby

Martin Retov har fået forlænget sin aftale som assistenttræner i Brøndby. Han havde udløb til sommer.

Retov fortsætter som assistent i Brøndby

Martin Retov har fået forlænget sin aftale som assistenttræner i Brøndby. Han havde udløb til sommer.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Brøndby har forlænget aftalen med assistenttræner Martin Retov.

Deres oprindelige aftale stod til at udløbe til sommer, men den er nu forlænget, meddeler klubben på sin hjemmeside uden at sætte kontraktlængde på den nye aftale.

– Vi er glade for, at Martin fortsætter som en del af trænerteamet, da han dagligt bringer sin store faglige viden og erfaring i spil, hvilket bidrager til den stærke træningskultur i Brøndby IF, udtaler fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

– Derudover så er ingen i tvivl om, at Martin som person er utrolig vellidt i hele klubben, og han forstår, hvad der kræves for at spille for Brøndby IF, så vi er glade for, at Martin fortsætter.

Retov har været assistent for klubbens førstehold siden 2017. Han var med til at vinde mesterskabet med cheftræner Niels Frederiksen i 2021, og siden årets start har han været assistent for Jesper Sørensen.

– Vi har et stærkt setup og nogle ambitioner, som vi sammen skal række ud efter i de kommende sæsoner, som er utroligt spændende, siger Martin Retov.

– Derfor er jeg rigtig glad for at fortsætte i Brøndby IF og bidrage til, at vi lykkes med at indfri vores mål.

Retov spillede 220 kampe for Brøndby fra 2002 til 2008 og var med til at vinde mesterskabet i 2005 under træner Michael Laudrup.

Brøndby spiller søndag klokken 16 hjemme mod Viborg.

/ritzau/