Nederlag i første semifinale

De traditionelle rivaler fra Holte blev for stor en mundfuld for Brøndbys volleykvinder i første semifinale

Foto: Heiner Lützen Ank

Lørdag den 25. marts spillede Brøndby Volleyball Klubs kvinder den første semifinale om Danmarksmesterskabet i en serie, der spilles bedst af fem kampe.

I Ny Holtehal var en gruppe Brøndbyfans taget med for at støtte deres hold. De gav en fantastisk kulisse, så man skulle tro at det var Brøndbys hjemmebane, men desværre var det ikke nok og Holte vandt kampen 3-0.

Brøndby måtte undvære anfører Mette Breuning, som blev knæskadet i kvartfinalerne og hendes point var savnet på tavlen. Hos Brøndby var det især Evelina Rutkovska og Rocio Fortuny der stod for pointene, mens Isabella Nielsen sørgede for at styre forsvaret. Det så således længe ud til at sættet kunne gå til begge sider, men ved 14-13 føring til Holte, tog de et afgørende ryk til 18-13, som Brøndby ikke formåede at lukke igen og Holte kørte sætte hjem med 25-20.

Holte spillede som så ofte før med en meget lille fejlprocent og tog i andet sæt et noget tidligere ryk, da de i Frida Brincks serv gik fra 8-6 til 13-6. Eva Trpenovska var kommet på banen for Brøndby og gjorde en god figur, sammen med Abby Feyreisen og Evelina Ruthovska, som var dem der stod for at vinde serveretten tilbage til Brøndby, men Brøndbys blokader var ikke effektive nok, så det kneb med at vinde point i egen serv og til trods for godt forsvar, lykkedes det ikke at indhente det tabte og Holte kunne tage andet sæt med 25-17.

I tredje sæt kom Markéta Plesingrova på banen hos Brøndby og hun kvitterede for tilliden med nogle effektive angreb. Brøndby fulgte noget bedre med indtil 18-15 føring, hvor Holte i Katrine Buhls serv tog et afgørende ryk til 24-15 og kort efter kunne de lukke kampen med 25-16.

Holte har dermed fået den bedste start på semifinaleserien, men troen på at gøre det bedre på egen bane, i Stadionhal 1, torsdag den 30. marts klokken 20.00, er stor og holdet vil arbejde ihærdigt på at komme op på hesten igen og belønne deres fantastiske publikum med en sejr.