Medalje til Ballerup-skytte

Stefanie Grundsøe fra Ballerup Skytteforening fik ædelt metal ved VM i Jakarta.

I den forgangne uge har to skytter fra Ballerup Skytteforening deltaget i et World Cup stævne i Jakarta, Indonesien.

Både Emma Koch og Stephanie Grundsøe deltog i disciplinen 10 meter luftriffel. Her klarede Stephanie sig bedst med en 10. plads, men Emma kom dog lige efter med en 13. plads. Da det kun er de otte bedste der kommer i finaleskydningen om medaljer, måtte de se med fra sidelinjen, da placeringerne her skulle afgøres.

På 50 meter riffel er det kun Stephanie af de to, der kan gøre sig gældende på internationalt plan. Det gjorde hun så også rigtig godt, da hun i disciplinen 60 skud liggende blev nummer to og dermed vandt en sølvmedalje. Stephanie opnåede 620,7 point, hvilket var 1,3 point dårligere end slovakken der vandt guld, mens schweizeren på 3. pladsen kun var 0,1 point efter Stephanie. Sølvmedaljen var så også den første riffel medalje til Danmark ved et WC i år.

To dage senere deltog hun i den olympiske disciplin 3 x 20 skud på 50 meter distancen. Her kæmpede hun noget med forholdene i varmen og ikke mindst vinden og måtte tage til takke med en 10. plads med 580 point, dog kun to point fra finalegivende 8. plads. Hun har vedtræningen bevist, at hun kan bedre, og når hun rammer dagen, så er finalepladsen og dermed kampen og OL-pladser helt sikkert inden for rækkevidde.