Tidligere politimand er spidskandidat for Nye Borgerlige

Kun to navne er der foreløbig på kandidatlisten hos partiet, der står til fremgang på landsplan, hvis man skal stole på meningsmålingerne

Medlemmerne i Nye Borgerlige i Gentofte har valgt, at 67-årige Lars Skar skal være deres spidskandidat ved kommunalvalget til november.

Udover Lars Skar stiller også Thomas Sciavitsky Bentsen op for partiet i Gentofte. Han arbejder til daglig med digitale medier for blandt andre Nye Borgerlige på Christiansborg.

Ifølge formanden for Nye Borgerlige i Gentofte, Kenneth K. Olsen, er de to herrer de eneste formelle kandidater lige nu, men den lokale forening vil eventuelt fylde op med flere navne, når valget nærmer sig.

Spidskandidat Lars Skar er 67 år gammel og startede sit arbejdsliv med en uddannelse som speditør.

Efter uddannelsen blev han ansat som lagerchef og speditør i H&M, og tre år senere blev han udnævnt til sikkerhedschef for Danmark.

I 1980 begyndte han i politiet og var bl.a. vagthavende og sagsbehandler i Sandholmlejren. Efter seks år i uniform fik han en stilling som kriminalassistent på Frederiksberg, som han bestred til 2017, hvor han lod sig pensionere.

I en treårig periode fra 1999-2002 tog han en pause fra politiet og arbejdede som sælger af netværks- og sikkerhedsløsninger i TDC Erhverv A/S.

I fritiden spiller Lars Skar musik i sit bluesband. Derudover har han været formand for en musikforening i 25 år.

Hans politiske interesseområder er ældre- og fritidsområdet, udlændinge og økonomi. jbl