En 'bulldozer' fylder 90 - og er langt fra færdig

14. februar kan Grethe Troensegaard fra Humlebæk fejre sin 90 års fødselsdag

Selvom Grethe Troensegaard den 14. februar kan fejre sin 90 års fødselsdag, så ændrer det ikke noget.

"Alder er noget mærkeligt noget, for jeg bliver jo ikke 'mindre værd', fordi jeg skifter 89 ud med 90," siger hun.

Grethe Troensegaard er fortsat med i Seniorrådet, og trods sin alder genopstiller hun til Seniorrådsvalget til november.

"Det, jeg lægger allermest kræfter i for tiden, er seniorbofællesskaber, og jeg er helt sikker på, at der i de næste år bliver bygget seniorbofællesskaber i alle fire bydele. Og det vil jeg gerne være med til," siger hun.

Grethe Troensegaard er fortsat frisk og frejdig. Hun udstråler energi og gå-på-mod - og nogle vil karakterisere hende med en bulldozer - blandt andet hende selv, fordi hun stædigt bliver ved og ved indtil forhindringerne er ryddet af vejen.

Fik Irma til Humlebæk

Grethe Troensegaard flyttede til Humlebæk i 1993 sammen med sin mand Rudolf. Den uddannede korrespondent og merkonom i organisation, personale- og virksomhedsledelse kan se tilbage på 35 år med masser af udfordringer som direktionssekretær i store koncerner.

Mange i Humlebæk og omegn kender især Grethe Troensegaard for sit engagement for at få en Irma-butik til Humlebæk i 2001. Projektet lykkedes, fordi hun holdt fast i de centrale personer og fik dem overtalt til at gøre forsøget.

"Jeg er stædig og stopper ikke ved første forhindring, men kravler over og ser hvad jeg kan gøre," siger Grethe Troensegaard som en slags motto for sin vilje til at gøre en forskel.