Kunstgræsfirma har stor succes

Kunstgræsleverandøren Citylawn under HJ Huse i Kelstrup har så stor succes, at firmaet nu etableres som selvstændigt A/S med ny medejer og direktør. Firmaet vil dog fortsat have adresse samme sted.

Der er stor efterspørgsel på kunstgræs, og det betyder nu, at et nyt firma vokser sig ud af firmaet HJ Huse i Kelstrup, som i en årrække har arbejdet netop med kunstgræs.

Kunstgræsleverandør Citylawn, der hidtil har været et produktnavn under entreprenørvirksomheden, har haft en så positiv fremgang, at virksomheden pr. 1. marts etableres som selvstændigt A/S, med ny medejer og direktør. Nemlig Theis Elkjær, der hidtil har haft jobbet som salgschef.

Etableringen medfører en ændret ejerstruktur, idet Theis Elkjær overtager 50 procent af virksomheden, og samtidig indtræder som direktør.

De sidste 50 procent beholder CM Jensen Holding ApS, der er holdingselskab for HJ Huse A/S og har John Møller Jensen som direktør og indehaver.

Vigtig bæredygtighed - dog ikke i Slagelse

- Jeg glæder mig til at fortsætte det positive samarbejde med vores mange nuværende og kommende kunder, og ser frem til at udvikle nye produkter og systemer, som kan imødekomme de stigende krav om bæredygtige kvalitetsløsninger til både det professionelle og private marked, siger den nye direktør Theis Elkjær.

Når han taler om bæredygtige løsninger, sigter han ikke mindst til de baner med kork-granulat, som er udviklet som alternativ til banerne med gummigranul.

- Jeg tror på, at der vil være vækst i alt, der har med bæredygtighed at gøre, siger Theis Elkjær.

Der dog måtte sande, at Slagelse Byråd havde en anden mening forleden, da man som tidligere nævnt i Sjællandske besluttede, at den nye kunstgræsbane til B73 på Hjorthøjvej, som firmaet skal stå for, skulle være med gummegranulat og ikke blive kommunens første med kork-granulat.

Stort marked forude

Theis Elkjær fortæller videre, at firmaet har aktiviteter landet over. Blandt andet i København, Gilleleje, Fredericia og Herning. Og det handler om meget andet end kunstgræsbaner til fodbold, som har været et godt marked indtil nu.

- Vi har i Danmark blot kradset lidt i overfladen i forhold til det meget store marked for kunstgræs til private kunder og offentlige projekter. Vi laver således mange plæner ved boliger, hvor folk vil bruge tiden på andet end at slå græs, og så er det jo muligt at lægge kunstgræs på steder, hvor man ikke kan så græs, som for eksempel på altaner, siger Theis Elkjær.

Han oplyser, at han på grund af væksten har ansat yderligere to medarbejdere i firmaet, der har i alt fem ansatte.

HJ Huse som entreprenør

John Møller Jensen glæder sig over, at det er lykkes at etablere Citylawn som selvstændigt A/S, og med Theis Elkjær som ny medejer og direktør for selskabet.

- Jeg ser frem til , og jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, som vi har opbygget og styrket gennem flere år, siger John Møller Jensen.

Citylawn vil fortsat have adresse hos HJ Huse i Kelstrup, Slagelse, og vil som tidligere have et tæt samarbejde med HJ Huse, og trække på deres store ekspertise inden for entreprenørarbejde.