En afsluttet, bestialsk mordsag fra Stevns tages op i dokumentar

Thorsten Thomsen er dømt for drabet på Anders Mark Hansen i 2012. Et bestialsk drab, som han fortsat nægter at have begået efter, at mordsagen har været afgjort i to en halv instans: Byretten, Landsretten og to prøvninger for optagelse ved Den Særlige Klageret, hvor genoptagelsen af sagen begge gange blev afvist.

Byretten idømte Thorsten Thomsen 13 års fængsel, mens Østre Landsret skærpede fængselsdommen til 14 års fængsel tilbage i 2013.

I forbindelse med klagesagen blev Midt- og Vestsjællands Politi, Statsadvokaten og Rigsadvokaten bedt om at vurdere de nye oplysninger fra et anonymt vidne, som var kommet frem.

De tre myndigheder svarede klageretten tilbage i 2017, at der ikke var grund til at efterforske sagen igen, afhøre det nye vidne eller i øvrigt genoptage sagen.

Det var således anden gang, at klageretten afviste at genoptage sagen.

Men nu har TV2 så i stedet påtaget sig opgaven med at undersøge hele sagen på ny. Det sker i en dokumentarserie i fire afsnit, hvor første afsnit vises på tirsdag klokken 20.50 under titlen: Drabet i skoven.

Her rejser TV 2 spørgsmålet: Har politiet fået dømt den forkerte mand?

TV 2 undersøger sagen fra 2012, hvor Anders Mark Hansen blev fundet dræbt i Fællesskov lige uden for Rødvig, og de skriver i foromtalen: »En sag, hvor flere oplysninger nu rejser alvorlige spørgsmål til politiets håndtering af efterforskningen.«