Permanente håndvaske: Væk med den beskidte luf!

Både udeliv og håndhygiejne har fået høj prioritet under coronakrisen, og derfor har børnene i Egedals dagtilbud og skoler længe kunnet vaske hænderne udenfor. Nu er de midlertidige udevaske skiftet ud med permanente vaske, oplyser kommunen i en pressemedddelelse.

Alle skoler, dagtilbud samt Egedals 10. klassescenter har fået permanente udendørs håndvaske med trykknapper, varmt vand og selvtømmende hane, fremgår det.

- Jeg er rigtig glad for, at udehåndvaske bliver en fast del af børnenes hverdag fremover. Med covid-19 har vi alle fået øjnene op for, hvor vigtigt det er med en god håndhygiejne, siger formand for Familieudvalget Rikke Mortensen (R), og det ser hun også andre fordele ved.

- Samtidig - og som en stor bonus - bliver det nu også lettere at få vand i spil i en masse gode aktiviteter, som understøtter læring og det gode udeliv. Vi ved, at det styrker børnenes trivsel og læring at være under åben himmel, og derfor er det super godt med både små og store tiltag, der kan styrke udeaktiviteterne, siger hun i pressemeddelelsen.