Debat: Positiv udvikling trods covid-19

Anders Gerner Frost, borgmester, Nyt Gribskov

I en besynderlig tid med COVID-19, sendes der særlige tanker til mange i vores samfund som er særligt pressede. Særligt udsatte, børn, unge, erhvervsdrivende og selvfølgelig vores frontpersonale på sygehuse, plejecentre, hjemmeplejen mm.

Trods det, så er det også værd at hejse et flag for, at der også sker gode ting, imens vi er lukket ned- også her i Gribskov.

Byrådet har over de sidste år nemlig sikret en rigtig god udvikling på en lang række områder.

Først og fremmest har vi med solide budgetter, besluttet i stort set enighed sikret, at vi har en sund økonomi med en stigende likviditet, så vi i de næste år frem, kan sikre en ordentlig velfærd og ikke skal igennem sparerunder på vores kerneområder.

Vi har sikret byudvikling i hele kommunen, også med salg af kommunale ejendomme og grunde. Salg af grunde og overflødige kvadratmeter, skaber en bedre driftsøkonomi og indtjening, som forbedre vores økonomi og fremadrettet sikrer flere skatteindtægter, med nye borgere og virksomheder i Gribskov. En byudvikling som samtidig understøtter vores lokalsamfund i handelsliv, skoler, dagtilbud og fritidsaktiviteter. Altså en langsigtet strategi, der hænger sammen.

Vi kommer til at se en massiv investering i veje, rundkørsler og cykelstier de næste år. Alt sammen for at underbygge ønsket om at udvikle Gribskov. Projekter der løfter vores kommune, og taler Gribskov op. Lad os trods en svær tid i vores land, glæde os over de positive ting der sker, som et samarbejdende Byråd har skabt sammen.

Lad os fortsætte samarbejdet, og sikre forbedringer, også for vores svageste borgere/familier, som i den grad kan trænge til ekstra opmærksom efter et helt ualmindeligt år.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på agfro@gribskov.dk