Slud: To uheld på samme sted

Temperaturen lå på omkring 0 natten til og i de tidlige morgentimer mandag, og med halvanden times mellemrum skete der to uheld i det glatte føre på Holbækmotorvejen, der var præget af slud og sne.

Endda det samme sted.

Det første uheld skete lige før klokken 5 - her var tale om et solouheld på Holbækmotorvejen mod øst ved Kirke Såby. En 30-årig mand fra Hørve mistede herredømmet over bilen på grund af slud og sne, så bilen ramte autoværnet med fronten.

Den 30-årige slap uskadt fra uheldet og fik selv skubbet den beskadigede bil ind i nødsporet, så den ikke holdt til gene for trafikken. Den blev senere hentet af vejhjælp. Politiet underrettede Vejdirektoratet om skaderne på autoværnet.

Og så, halvanden time senere, klokken 06.30 skete det næste uheld på samme strækning af Holbækmotorvejen ved Kirke Såby.

Denne gang var det to biler, der stødte sammen i den tætte morgentrafik. En bilist bremsede ned for de forankørende, men en 27-årig mand fra Holbæk fik ikke bremset i tide og kørte op bag i en bil, ført af en 62-årig mand fra Nykøbing Sjælland.

Heldigvis kom ingen personer noget alvorligt til ved uheldet, men den 27-åriges bil fik skader og måtte hentes med vejhjælp. Den 62-åriges derimod slap med mindre skader og kunne fortsætte kørslen.

Politiet registrerede begge uheld.