Nu kan man igen aflevere på biblioteket

Fra i dag mandag den 18. januar, kan man igen aflevere de læste bøger på biblioteket. Der er fortsat ikke gebyrer på bøgerne, så lånerne har ikke travlt.

Siden midten af december har man kunnet reservere og hente bøger på kommunens biblioteker, og nu bliver det igen muligt at aflevere bøgerne tilbage.

Der er fortsat ikke gebyr på materialerne, så der er ingen grund til at skynde sig. Gebyrfriheden fortsætter også i to uger efter, at bibliotekerne på et tidspunkt åbner for almindelig brug. Biblioteket udsender til den tid igen en afleveringspåmindelse per mail.

Der gælder de samme retningslinjer som for afhentning af reserveringer: to meters afstand og mundbind. Aflevering foregår udendørs, og man kan ikke komme ind og få teknisk hjælp eller rådgivning.

Man kan aflevere bøgerne i et begrænset tidsrum. På biblioteket er der skiltet med, hvor man kan få udleveret bestillinger og aflevere. Tiderne er: Biblioteket Kulturværftet og Espergærde Bibliotek mandag - fredag kl. 13-17. Hornbæk Bibliotek mandage og torsdage kl. 13-17. Bølgens Biblioteksservice er lukket - reserveringer dertil videresendes til Biblioteket Kulturværftet. Det er ikke muligt at hente reserveringer eller aflevere i weekenden.

Man kan ringe til en bibliotekar og få hjælp til at blive oprettet som bruger, til at reservere bøger og til at finde rundt i de digitale tilbud. Telefonen er åben hverdage kl. 10-17. Lørdag kl. 10-16 og søndag 11-16. Nummeret er 49 28 36 20.

Man kan også skrive en mail til skrhb@helsbib.dk med spørgsmål. På helsbib.dk kan man også finde hjælp til, hvordan man bestiller og bliver oprettet som bruger.