DEBAT: Lad os høre noget mere om Hørsholm Kommunes indtægter

Af Jesper Volf, Højmose Vænge 41, 8., Hørsholm:

Vi borgere i Hørsholm Kommune (HK) hører ofte i den lokale presse rigtig meget om kommunens budgetter og meget om udgifterne. Men vi hører knap så meget - hvis overhovedet noget - om kommunens indtægter.

I Ugebladet - den lokale presse - kan man i sidste udgave dateret 13.01.2021 læse, at der nu er givet grønt lys til køberne af PH Park.

Artiklen fortæller borgerne, at en køber har købt byggefelt 2 og en anden felterne 1, 3 & 4, og at salget altså nu, efter en klage fra grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse er afslået, kan afsluttes.

Men vi borgere hører ikke noget om, hvad kommunens 'entreprenør' Slotved og hans tro følgesvend indenfor byggeri - ham med de vanvittige planer vedrørende Kokkedal Station - får ud af deres optræden som sælgere af kommunens ejendom/aktiver lig med sygehusgrunden.

Hvad har grunden kostet kommunen med alle omkostninger inklusiv, og hvad har salget så indbragt os borgere?

Forhåbentlig er der tale om en fornuftig avance til borgerne. Ellers har det jo ikke været besværet værd at bruge så meget af administrationens tid.

Der skal være valg til kommunens ledelse - kommunalbestyrelsen - i år. Vi er en hel del borgere, som ønsker i den lokale presse at fokusere på salget af kommunens aktiver herunder først og fremmest jord og ejendomme.

Har kommunalbestyrelsen i Hørsholm de rette kompetencer og altså personer indenfor det område. Det er der rigtig mange, der ønsker belyst inden valget senere i år. Og sager vi ønsker oplysninger om, er mange, men nu starter vi med sygehusgrunden, og så ser på de øvrige inden valget.