Black Friday med besøg af julemanden

Black Friday: Butikkerne i Sct. Jørgens Park er klar med Black-Friday-tilbud, der luner på julebudgettet. Herudover kan man opleve en julemand, der er helt på toppen, når han tænder juletræet assisteret af borgmester Carsten Rasmussen. Det sker fredag 25. november.

- Efterhånden er det blevet til en meget populær tradition, at julemanden ankommer til butikscenteret højt til vejrs i en brandbil. Så igen kan børn og barnlige sjæle komme tæt på de blå blink og fuld udrykning. Sammen med vores borgmester tænder de lys i butikscenterets store juletræ, og det foregår højt til vejrs stående i en ”brandbil-kurv”, der løftes så højt op i luften, at julemanden kan nå at tænde lysene på juletræet, fortæller Lina Lembcke Maegaard, formand for Centerforeningen.

Knæklys, foto og godter

Borgmester Carsten Rasmussen og julemanden byder velkommen sammen med nissebørn fra Sydbyens Amatørteater.

Børn kan blive klædt på til julemandens ankomst. Det bliver de med knæklys, som nissebørn uddeler til dem, så de kan lyse op, og julemanden dermed kan finde den helt rigtige vej frem til juletræet.

I centergangen kan børn blive fotograferet sammen med julemanden og nissebørnene er klar til at uddele pauseguf.

Stor adventskonkurrence

- Alle, der handler i butikkerne i Sct. Jørgens Park kan, fra 25. november være med i konkurrencen om at vinde gavekort og en masse dejlige gaver fra butikkerne. Det er bon’en fra kundernes køb, der fungerer som ”lodsedler”, så det gælder om at handle så meget som muligt hos os, siger Lina Lembcke Maegaard med et glimt i øjet.