Aftenåbent i rigtig 50’er stil

KALUNDBORG: Der bliver sagt farvel til september med manér, når Kalundborgs butikker holder aftenåbent til klokken 21 på fredag den 30. september.

Både børn og voksne bliver nemlig tilgodeset med underholdning og massevis af gode tilbud i butikkerne.

- Vi vil gerne skabe en 50’er fest og derfor fået fat i en trio, som spiller god og tidssvarende musik fra dengang på Solskinspladsen. Det er Racoons’ Trio, fortæller citychef Svend-Erik Kristensen. De fynske musikere spiller imellem klokken 17 og 20.30.

Når klokken bliver 18, er det nogle helt andre, som tager fokus på Solskinspladsen - det er nemlig Kalu Linedance, som giver nogle fine eksempler på, hvordan man kan hygge sig med den fritidsfornøjelse.

- Der bliver noget at kigge på, lover Svend-Erik Kristensen. Og citychefen har mere at byde på.

Nyt initiativ for børn

- Jeg glæder mig meget til at vores initiativ med Børnebilletten går løs. Det går ud på, at man i Meny, Føtex, Better Life, Anni Wear, Candy Shop samt i Thranes Legetøj og Matas kan købe en børnebilet til 50 kroner. Værdien af billetten er langt, langt højere.

- I 13 forskellige butikker kan børnene så gå ind og få klippet en talon af børnebilletten og få for eksempel en fransk hotdog, prøve lykken i en fiskedam, få blyanter, skumbolde, pølsehorn, en tatovering i legetøjsbutikken, børnebolle, børnejuice, slikkepind og frugt. I andre byer har det været en succes, og det tror jeg bestemt også, det bliver her i Kalundborg, siger Svend-Erik Kristensen.

Børnebilletten kan benyttes både i forbindelse med aftenåbent 30. september og i børnenes efterårsferie i uge 42.

Fra omkring klokken 17 bliver Kordilgade fyldt med amerikaner- og veteranbiler samt de legendariske Puch Maxier, som også bliver en del af gadebilledet den aften. Og der er udsigt til endnu flere biler end til byfesten i juli.

Foto: Picasa