Ny mulighed for sponsorfriske erhvervsdrivende

Det seneste arrangement bød på spansk vinsmagning med firmaet Jamas. Foto: Lars Kammer

Fredensborg Boldklub og Idrætsforening har skabt en ny serie af arrangementer for sponsorer, lokale erhvervsdrivende og øvrige nysgerrige. Arrangementerne er forskellige begivenheder for et netværk af lokale erhvervsdrivende, med én ting til fælles. De sponsorerer alle FBI.

- Formålet med det er selvfølgelig, at dem som støtter klubben, altså sponsorerne også får noget ud af at støtte. Noget, som de kan bruge rent erhvervsfagligt, men også rent privat. Samtidig får man muligheden for at udvide sit netværk og derved også sin forretning, siger Lars Kammer, som er sponsorchef i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening og har sit eget konsulentfirma.

Sidste gang netværket mødtes, var det til oplæg om og smagning af spansk vin, med firmaet Jamas. Næste gang netværket mødes, tirsdag den 11. oktober, skal de høre foredrag af Steen Møller fra Sirius-patruljen, under overskriften ”Kan situationen forandre dig, eller kan du forandre situationen?”

Arrangementerne fungerer altså som en måde at holde på sponsorerne i FBI, og også som en måde at få nye ind på.

- Det gør selvfølgelig, at der er nogle sponsorer, som bliver glade for klubben og føler, at de får noget ud af at være sponsor. Det er et økonomisk grundlag for klubben at have sponsorer. Det er meget dyrt at drive en idrætsklub, siger Lars Kammer.

Klubben er derfor altid på udkig efter flere sponsorer, og begivenhederne fungerer sådan, at man som sponsor har lov til at invitere en gæst med. Lars Kammer meddeler desuden, at øvrige interesserede uden forbindelse til netværket eller uden egen forretning, kan henvende sig til ham, hvis de vil deltage.

- Hovedparten af dem, der er med, er sponsorer, men vi inviterer altid gæster med til arrangementerne. Hvis nogen har lyst til at deltage, som ikke er sponsor, så kan de bare skrive til mig, så finder vi ud af det, siger hann.

Lars Kammers e-mailadresse er partner.fbi3480@gmail.com. Skriv løs, hvis du er fristet. Han oplyser, at man også gerne må skrive, selvom man ikke er erhvervsdrivende, men blot interesseret eller foredragsglad.

Han mener, at arrangementerne har båret frugt.

- Indtil videre har det virket. Der er kommet nogle nye sponsorer til, siger Lars Kammer.

Alle arrangementerne vil foregå i Fredensborg, og der er 6-8 arrangementer om året.