Bukket og bøjet sammen

I sidste sæson vandt Nordsjælland begge opgør mod Ribe-Esbjerg, men det var dengang. Tavlen er vasket ren, og en ny sæson er skudt i gang, og Ribe-Esbjerg sikrede sig hjemme i Dokken i Esbjerg en sikker sejr 35-23 i mandagsmødet i tredje spillerunde.

De to hold startede usikkert. Der var spillet syv hele angreb, inden hjemmeholdets Simon Birkefeldt efter næsten fem minutters spil scorede opgørets første mål på Nordsjælland-målmand Frederik Andersson.

Nordsjælland udlignede umiddelbart efter ved stregen Julius Mørch-Rasmussen, men det var hjemmeholdet, der først fik fat angrebsmæssigt. Nordsjælland fik det aldrig.

Morten Jørgensen gjorde det til 4-1 for hjemmeholdet. Nordsjælland hang dog på til 6-5, men derfra fulgte en periode på fem minutter, hvor Nordsjælland ikke kunne få det til at køre angrebsmæssigt, mens det gled i olie for hjemmeholdet.

Allerede inden der var spillet 20 minutter havde hele otte af Ribe-Esbjergs markspillere skudt sig på måltavlen. Hjemmeholdet scorede fra alle positioner.

To mål af Magnus Kronborg gjorde, at Nordsjælland fik reduceret til 13-9, men i de sidste minutter af 1. halvleg strammede Ribe-Esbjerg grebet yderligere med fire scoringer i træk på Jimmi Andersen, der havde afløst kollega Andersson tidligere i halvlegen..

Det gjorde, at Nordsjælland bagud med otte mål ved pause havde en nærmest umulig opgave foran sig før 2. halvleg.

Nordsjælland startede ellers de sidste 30 minutter optimistisk med scoringer af Jeppe Cieslak og Nichlas Hald, men det var en aften, hvor det bare ikke kom til at spille efter gæsternes taktstok.

Ti minutter inde i 2. halvleg, måtte cheftræner Simon Dahl igen tage timeout. Denne gang bagud 22-13 og uden chance for at vinde opgøret. Det gjaldt om at få spillet opgøret færdig uden unødvendige skrammer

Som i premiererunden i Aalborg måtte Nordsjælland konstatere, at chancen for point blev sat over i 1. halvleg. Ved den lejlighed var Nordsjælland også bagud med otte mål ved pause, men der formåede man trods alt at score hele 20 mål og vinde 2. halvleg.

Det kunne Nordsjælland ikke gentage. Ribe-Esbjerg vandt også 2. halvleg. Det kom aldrig til at flyde, og man skal ikke gøre sig håb om at vinde mange ligakampe ved kun at score 23 mål