Ny bestyrelsesformand i Fontænehuset Furesø

FURESØ: Fontænehuset på Ballerupvej har fået ny bestyrelsesformand.

Olivia Hansen arbejder til daglig som advokat på advokatkontoret & Foldschack, hvor hun især beskæftiger sig med socialøkonomiske virksomheder, selvejende institutioner og fonde. Hun sidder derudover i bestyrelsen for en række fonde og foreninger, bl.a. Fonden DanWatch, Merkurs Klimafond, Fonden Valby Kulturcenter og foreningen Repatriate The Children Denmark.

Olivia Hansen har været i Fontænehuset Furesøs bestyrelse siden 2019, og det er en samlet bestyrelse der peger på Olivia som formand.

- Jeg glæder mig meget til arbejdet som bestyrelsesformand og ser frem til, sammen med resten af bestyrelsen, Fontænehusets leder og medlemmerne, at arbejde målrettet for at udvikle en endnu stærkere socialøkonomisk profil bl.a. med fokus på up-cycling, bæredygtighed og biodiversitet, siger Olivia Hansen i en pressemeddelelse

Olivia overtager stafetten fra Tine Cranil, som har været en engageret og aktiv bestyrelsesformand i Fontænehuset Furesø siden 2016. Tine fortsætter som menigt medlem i bestyrelsen.

Fontænehuset Furesø er en socialøkonomisk virksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Psykisk sårbare unge og voksne arbejder i husets initiativer herunder Trykkeriet, Design med Kærlighed og Caféen. Der arbejdes med upcycling af genbrugsmaterialer, og der arbejdes på muligheder for at bidrage til Furesø Kommunes indsats for mere biodiversitet, vild natur og bekæmpelse af invasive arter.