HB Køge vinder knebent i Farum og fortsætter sejrsstime

FC Nordsjælland kæmpede i hele kampen hjemme mod HB Køge, men Farum-kvinderne endte med at tabe 0-1.

HB Køges fodboldkvinder fortsætter den imponerende vinderstime i den bedste danske række. Seks sejre er det nu blevet til i træk i denne sæson.

I lørdagens udekamp mod FC Nordsjælland vandt HB Køge knebent med 1-0, selv om det danske mesterhold sparede en række spillere.

På onsdag skal HB Køge en tur til Italien, hvor returkampen i Champions League mod Juventus venter.

Det første opgør endte 1-1 i Køge. Den samlede vinder kommer i gruppespillet i den prestigefyldte turnering.

HB Køge er med lørdagens ligasejr alene i front med 18 point efter 6 kampe. Brøndby er toer med 12 point for en kamp færre.

FCN havde muligheden for at drille tabellens førerhold, men det lykkedes ikke hjemmeholdet at få scoret, og så er det svært at vinde.

HB Køge slog til kort før pausen med kampens enlige mål. Efter et hjørnespark blev bolden ikke sparket langt nok væk, og HB Køges Sarah Jankovska hamrede på mål.

HB Køge-angriberen Nicole Kozlova rettede bolden af på vej ind i FCN-målet og tog æren for scoringen.

FCN-keeper Amanda Brunholt holdt længe hjemmeholdet inde i kampen med flere flotte redninger. Men det var ikke nok til point for Farum-holdet, som brændte sine chancer i den anden ende.

Med nederlaget er FCN stadig kun noteret for en sejr i seks kampe. FCN er nummer seks ud af rækkens otte hold med fire point efter seks kampe.

Kolding vandt tidligere lørdag 2-0 hjemme over Fortuna Hjørring og har på syvendepladsen også fire point. Fortuna Hjørring er nummer tre med ni point efter seks kampe.

/ritzau/