Sæby-hus er kommet op i gear

Huset syder af nye aktiviteter. Et mix af aktivitet - herunder banko, flæskesteg og citronfromage. Sæby Forsamlingshus er kommet op i gear.

- Efter venneforeningen er begyndt sine bankospil er der kommet fart over nye aktiviteter, fortæller Lasse Jensen, formand for Sæby Hallenslev Beboerforening.

Torsdag den 22. september klokken 18 byder beboerforeningen i samarbejde med forsamlingshuset på den første fællesspisning.

»Der er ikke sparet«

- Der er ikke sparet på noget. Menuen bliver god gammeldags hjemmelavet flæskesteg og desserten den gamle populære kending, citronfromage. Alt sammen lavet af husets frivillige, lyder det fra Lasse Jensen.

Efter spisningen har huset inviteret hele to foredragsholdere. Den første er den lokale kunstner Jannie Damgaard Kristensen fra Ruds Vedby, hvis malerier er udstillet i huset. Hun vil fortælle lidt om sin kunst og kreativitet.

Derefter vil den tidligere europamester og OL-deltager i fluevægt, bokseren Jesper D. Jensen, der er kendt som en humoristisk, interessant og farverig foredragsholder, fortælle om sine oplevelser og om sin passion for boksesporten.

Det går strygende

Huset glæder sig til at se folk fra nær og fjern, og billetsalget, der foregår på forsamlingshusets hjemmeside, Sæbyforsamlingshus.dk, går strygende. - Vi forventer fuldt hus, siger Lasse Jensen og oplyser, at hele overskuddet doneres til trængende projekter i forsamlingshuset.