DEBAT: Af med tørklædet – folkeskolen skal ikke promovere islam

Høje-Taastrup: Tørklæder skal være fortid på skolerne i Høje-Taastrup kommune. En kommission nedsat af regeringen med fokus på minoritetskvinder anbefaler blandt andet at forbyde piger at bære hovedtørklæde i skoletiden. Det er et glimrende forslag. Den danske folkeskole skal ikke promoverer islam – det skal ingen skole der får offentligt tilskud.

Nye Borgerlige kan ikke acceptere at danske skattekroner går til at promovere islam over for vores børn og unge. Islam er en totalitær ideologi som ikke skal have indflydelse på samfundet. Tørklædet er et symbol på dominans og undertrykkelse. Islam hører til i privatsfæren - ikke i folkeskolen.

Børn skal have lov til at være børn. Derfor skal muslimske tørklæder helt ud af skolen. Vi skal ikke tillade piger og kvinder at bære muslimsk tørklæde i skoletiden. Hvad de gør i deres fritid, må de selv om. Vi vil heller ikke tillade kvinder i offentlige stillinger at være tildækkede. Hvad private virksomheder tillader, må de selv om.

Vores nationale værdifællesskab bygger på frihed, ligeværd, demokrati og retsstat. Det er værdier, der alle er i opposition til islam. Jo mere indflydelse islam opnår, desto mere svækker vi de værdier, der gør os danske og den kraft, der holder os sammen.

Men vi skal ikke forbyde islam. I et frit samfund, forbyder man ikke tanker, tro, holdninger og meninger. Hvis vi gør det, vil vi ikke være bedre end Saudi Arabien, hvor man kastes i fængsel for at have biblen liggende i skuffen.

Vi skal gøre mere for at styrke vores nationale værdifællesskab og dæmme op for islams nedbrydende indflydelse på samfundet. Det er derfor frem med lokkerne og af med tørklædet!